Logo Revo Assurantiën

Revo biedt ondernemers financiële bescherming!

verzekeringen zakelijk

Revo assurantiën adviseert zijn zakelijke klanten al vanaf 1994 in diverse soorten verzekeringen. Wij inventariseren samen met onze klant de financiële risico’s en stemmen af welke de klant wil verzekeren. Wij kijken hierbij naar de risico’s voor de onderneming, personeel en privévermogen. Aansluitend op de inventarisatie gaan wij opzoek naar passende verzekeringen en berekenen premies of vragen offertes op die we dan samen met de klant bespreken.

Welke bedrijfsverzekeringen zijn belangrijk voor uw onderneming!
U als ondernemer kent uw bedrijf als geen ander, u weet vaak wat uw risico’s zijn en welke u zelf kunt nemen en welke risico’s u graag afgedekt zou willen hebben middels een bijvoorbeeld een verzekering. Sommige gebeurtenissen zoals brand, inbraak, waterschade, et cetra hebben vaak op korte en langere termijn grote financiële gevolgen. En vaak duurt het langer voordat u weer op uw oude omzet zit dan verwacht. Want komen u klanten nog wel terug als ze een aantal maanden elders hebben ingekocht? Kunt u uw voorraden snel weer aanvullen? Mag u op dezelfde locatie herbouwen? 

Wij attenderen u misschien op risico’s die u door uw dagelijkse activiteiten als normaal beschouwd. Wij kunnen u de juiste zakelijke verzekeringen bieden, voor u, uw onderneming en uw personeel. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Hieronder de meest voorkomende verzekeringen waarin wij adviseren:

error: Content is protected !!