Logo Revo Assurantiën

Schadeverzekeringen particulier

Met een schadeverzekering verzeker je je tegen de financiële gevolgen van schade. Je kunt bijvoorbeeld de spullen in je huis verzekeren tegen waterschade. Je kunt ook een verzekering afsluiten tegen het verlies van inkomen, bijvoorbeeld als je niet meer kunt werken omdat je arbeidsongeschikt bent of als je werkloos raakt.

Neem contact op met ons op voor een offerte of premieopgave.

Aansprakelijkheidsverzekering
U stoot een vaas om bij de buren of u veroorzaakt schade met uw fiets. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor aansprakelijkheid bij materiële schade en letselschade, veroorzaakt aan anderen dan uzelf.

Annuleringsverzekering
Als u door onvoorziene omstandigheden uw reis moet annuleren of afbreken vergoedt de annuleringsverzekering (een deel van) de kosten die u voor de reis gemaakt heeft. Reisverzekeraars hanteren verschillende annuleringsvoorwaarden.

Over het algemeen worden de volgende gebeurtenissen als onvoorziene omstandigheden opgevat:

  • Overlijden, ziekte of ongeval van uzelf.
  • Overlijden, ziekte of ongeval van familieleden in de 1e of 2e graad of van uw huisgenoten.
  • Een medisch noodzakelijke ingreep bij u, uw partner of uw kinderen.
  • Werkloosheid als gevolg van ontslag.
  • Definitieve ontwrichting van uw huwelijk.
  • Accepteren van een nieuwe baan als u werkloos bent.
  • Accepteren van een nieuwe huurwoning.

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een verzekering voor zelfstandige ondernemers. Het biedt inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval.

Autoverzekering
De meest voorkomende dekkingen zijn WA (wettelijke aansprakelijkheid), casco beperkt en volledig casco. Welke verzekering het beste aansluit bij u en uw auto, vertellen we u graag in een persoonlijk gesprek.

Bromfietsverzekering
Net als voor autoverzekeringen, geldt dat uw bromfiets op diverse manieren (WA + casco) verzekerd kan worden. Daarnaast bestaat de ongevallen opzittende verzekering waarmee eventuele passagiers verzekerd zijn.

Inboedelverzekering
Met een inboedelverzekering zijn de spullen in uw huis verzekerd tegen schade door onder meer brand, diefstal, neerslag of bliksem. Ook bezittingen die zich buiten de woning bevinden, kunnen meeverzekerd worden.

Oldtimer-/Klassiekerverzekering
Uw oldtimer is een kostbaar bezit. Omdat u deze auto doorgaans als tweede auto gebruikt, kunnen wij u een aantrekkelijke premie bieden.

PakketPolis
Door verzekeringen samen te voegen, profiteert u van een pakketkorting tot wel 15%. De meeste risico’s zijn op één polis verzekerd waardoor u geen dubbele dekkingen heeft en dus bespaart op uw premie.

Rechtsbijstandverzekering
Er zijn tal van situaties denkbaar waarin u juridische bijstand nodig heeft: een verkeersongeval, burenruzie of arbeidsongeval bijvoorbeeld. Wij adviseren u over de verschillende modules en bieden u zeer aantrekkelijke premies.

Reisverzekering
Op vakantie wilt u zorgeloos genieten. Een reisverzekering neemt de zorgen weg. Overkomt u een ongeval op reis, verliest u uw dure camera, of wordt u ziek? Dan wilt u niet tegen onverwachte kosten aanlopen. Behalve reisverzekeringen verzorgen wij ook annuleringsverzekeringen.

Woonhuis- / Opstalverzekering
Als u een hypotheek afsluit, is een opstal- of woonhuisverzekering vaak verplicht. Zo bent u verzekerd tegen schade aan uw huis als gevolg van brand, diefstal of blikseminslag. De premie wordt bepaald op basis van de herbouwwaarde van de woning

error: Content is protected !!