Logo Revo Assurantiën

Aandacht voor het leven, aandacht voor u!

Over ons

René Vos is in 1994 gestart met Revo Assurantiën nadat hij enkele jaren ervaring heeft op gedaan bij een grote landelijke verzekeraar. De beperking om de klanten te adviseren met enkele producten van één maatschappij en de goede contacten die hij had met zijn klanten waren de drijfveer voor René om voor zichzelf te beginnen.

René vond en vindt dat het belang van de klant centraal moet staan en dat de beste oplossing gezocht moet worden bij de wensen en risico’s van de particuliere en zakelijke klant.

Revo Assurantiën heeft gekozen voor 100% onafhankelijkheid in zijn advies.

Revo Assurantiën werkt rechtstreeks samen met een aantal verzekeraars en banken, maar werkt ook samen met service providers om op deze wijze een nog groter pallet aan verzekeringen, hypotheken of financieringen te kunnen bieden waarbij het belang van de klant voorop staat. Indien noodzakelijk kan Revo Assurantiën ook een beroep doen op experts, taxateurs of specialisten.

Revo Assurantiën werkt vanuit een kantoor aan de Zuukerweg te Epe, maar bezoeken vaak ook klanten aan huis of op hun kantoor in geheel Nederland en helpen de zakelijke en particuliere klanten om de gewenste verzekering te vinden tegen een passende premie!

Kosten advies Revo Assurantiën
De betaling van onze dienstverlening kan op basis van een uurtarief, vast tarief / fixed fee, of indien van toepassing provisie, de wijze van beloning wordt in overleg met klant bepaalt en is altijd conform de wet en regelgeving zoals gesteld door de Autoriteit Financiële Markten. Details kunt u terug vinden in ons dienstverleningsdocument en op de site van de AFM.

Intern beloningsbeleid
– De beloning van onze medewerkers bestaat alleen uit een vast marktconform salaris.
– Wij werken niet met variabele beloningen.
– Wij voldoen volledig aan de opleidings- en ervaringseisen zoals gesteld door de AFM.

Klachten
Revo Assurantiën wil haar relaties altijd goed en snel van dienst zijn. Toch kan het voorkomen dat de dienstverlening soms niet helemaal naar uw wens verloopt. Wanneer dat het geval is, dan willen wij dat graag weten. Samen met u zoeken wij dan naar een oplossing.

Wilt u een afspraak? Neem contact met ons op.

error: Content is protected !!